Autoritetet shëndetësore shqiptare deklarojnë se në Shqipëri nuk ka asnjë rast të dyshuar me virusin e Ebolës dhe se pas lajmeve se virusi mund të ketë mbërr…

Reblogged 4 years ago from www.youtube.com