Analizat për personin e gjetur të vdekur në një hotel të Maqedonisë dolën negative për sëmundjen e Ebolës. Analizat janë kryer në Gjermani dhe janë pritur me ankth edhe nga autoritetet…

Reblogged 4 years ago from www.youtube.com